Collega Roel vertelt

 

  Naam: Roel Abspoel
Werkzaam bij Rovecom Q-ray sinds: 1 oktober 2017
Opleiding: HBO Informatica
Groep: Werkzaam bij Rovecom Q-ray B.V.
Functie: .NET-ontwikkelaar

Van begin tot eind

"Bij Rovecom Q-ray ontwikkelen wij uiteenlopende, voornamelijk online, applicaties voor bedrijven werkzaam in de agribusiness. We zijn betrokken bij het gehele ontwikkeltraject, van het vertalen van klantideeën, het ontwerpen van processen en natuurlijk het ontwikkelen en testen van de applicatie zelf. Maar ook na oplevering van het project stopt ons werk niet. We zijn constant bezig met het doorontwikkelen van de software en het meedenken over processen bij onze klanten.

Geen maand hetzelfde

Wij maken geen standaard software, maar maken alles op aanvraag van de klant. Dus, op maat. En precies daar ligt voor mij de uitdaging in mijn werk. De meeste projecten hebben een relatief korte doorlooptijd, waardoor ik regelmatig met nieuwe projecten aan de slag kan. Hierdoor blijft mijn werk steeds vernieuwend en krijg ik de mogelijkheid steeds nieuwe technieken in te zetten. Hiermee breid ik mijn eigen kennis en ervaring uit en blijft elk project uitdagend. Hoe mijn werkdagen eruit zien? Dat verschilt van maand tot maand en van klant tot klant.

Duurzame ondernemer én werkgever

Waar ik veel waarde aan hecht, is duurzaamheid. Bij Rovecom besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid en het verduurzamen van de voedselketen. Dit uit zich bijvoorbeeld in zonnepanelen op het dak van ons kantoor en onze software om rantsoenen voor vee uit te rekenen, waardoor onze klanten voedselverspilling kunnen minimaliseren en daarmee de zuivelketen verduurzamen. Deze actieve en positieve houding maakt dat Rovecom voor mij een prettige werkgever is met niet alleen hart voor haar werknemers, maar ook voor de sector waarin Rovecom zich beweegt."

 

Groet,

Roel Abspoel

Rovecom Q-ray 

 

 

Samenwerkingsverbanden: