Collega Marenk vertelt

 

  Naam: Marenk Vos
Werkzaam bij Rovecom Feed sinds: 1 februari 2003
Opleiding: HBO Organisatie en Informatica
Groep: Werkzaam bij Rovecom Feed B.V. 
Functie: Senior softwareontwikkelaar en lid van het kernteam

 

"Rovecom Groep kent verschillende disciplines wanneer het om softwareontwikkeling gaat. Ik heb mij, in de 20 jaar dat ik hier werk, gespecialiseerd als Delphi-ontwikkelaar voor onze agri-kennissystemen bij Rovecom Feed. Dagelijks houd ik mij bezig met het (door)ontwikkelen van onze (online) adviessoftware voor de mengvoerindustrie. Van analyse tot en met de uitlevering en de installatie van de software. Ik ben betrokken bij het gehele ontwikkelproces.

Uitdagend

Dat is ook direct het prettige van het werken bij Rovecom, en dus ook bij Rovecom Feed. De verantwoordelijkheid die je krijgt strekt zich uit over het gehele ontwikkeltraject. Je bent niet slechts verantwoordelijk voor een klein onderdeel van de programmatuur, je denkt van begin tot eind mee over de beste oplossing. Die je vervolgens zelf mag ontwikkelen. De grootste uitdaging zit hem dan ook in het keer op keer zoeken naar de beste manier om de gewenste aanpassingen zo efficiënt mogelijk in te bouwen. Waarbij we rekening moeten houden met de wensen van de klant en de noodzakelijke aanpassingen, maar onze speerpunten als stabiliteit, snelheid en onderhoudsvriendelijkheid niet mogen vergeten.

Technische doorontwikkeling

Naast softwareontwikkelaar ben ik ook lid van het Kernteam Agri Kennissystemen. Binnen dit kernteam houd ik mij bezig met de technische doorontwikkeling van de softwareontwikkelafdeling en de dagelijkse operatie. Wat kan beter, efficiënter, anders? Maar ik houd mij bijvoorbeeld ook bezig met de planning. Deze aanvulling op mijn dagelijkse ontwikkelwerkzaamheden is een fijne afwisseling.

Flexibiliteit

Dit hoef ik niet alleen te doen. Het Delphi-team van Rovecom Feed werkt heel goed samen. Het is een gezellig en informeel team, waarbij iedereen bereid is de ander te helpen. We krijgen vanuit Rovecom Groep alle faciliteiten om ons werk goed te doen. De software en hardware die we nodig hebben om ons werk te doen wordt ons aangereikt en we hebben een hoge mate van flexibiliteit. Als er toch een keer iets is, dan is alles in overleg op te lossen."

 

Groet,

Marenk Vos

Rovecom Feed

 

 

Samenwerkingsverbanden: