Filosofie


Wij zijn een softwarehuis pur sang en inmiddels uitgegroeid tot een complete IT-partner. Met de ontwikkeling van moderne en toonaangevende software om processen te stroomlijnen bieden wij voor uiteenlopende branches praktische oplossingen. Van agrarische kennissystemen tot complete maatwerkprojecten en van algemene bedrijfssoftware tot specifieke oplossingen voor planning en urenadministratie. Ondersteund door onze ICT-diensten als cloud computing en systeembeheer. Dat is wat wij bedoelen met compleet.

Rovecom Groep


Rovecom Groep bestaat uit vijf verschillende dicsciplines: Rovecom Feed, Rovecom Terra, Rovecom Zakelijk, Rovecom Q-ray en Tradle. Elke discipline richt zich op zijn eigen specialisatie en beschikt over experts met diepgaande domeinkennis. Hoewel elke discipline zijn eigen focus heeft, zijn de communicatielijnen kort en zijn er aanzienlijke overlappende gebieden. De kans dat je met al onze activiteiten te maken krijgt is daarom aanwezig.

 
 

Onze overtuiging


Luisteren, actief meedenken, adviseren en fungeren als klankbord. De gesprekspartner na laten denken over de eigen business, met als doel deze in beweging te brengen en te houden. Dat is wie wij zijn en waar we voor staan, onze toegevoegde waarde. Om dit te kunnen realiseren hebben we een team van professionals achter dit merk staan, die ieder op hun eigen gebied uitblinken in wat zij doen. Niet op een eiland, maar met elkaar.

perfect mix

Betrokkenheid


Door actief betrokken te zijn bij het vraagstuk van de klant, zijn wij in staat een deskundig advies te geven. Wij vinden tevens dat deze betrokkenheid niet ophoudt na afronding van een opdracht. Wij blijven meedenken om te verbeteren en te groeien. Dat is de beweging die iedere onderneming nodig heeft. de denker - betrokken
Samenwerkingsverbanden: