Collega Kim vertelt

  Naam: Kim de Goede
Werkzaam bij Rovecom sinds: 1 september 2009
Opleiding: Communicatie, Hogeschool Windesheim Zwolle
Groep: Werkzaam voor Rovecom Groep  
Functie: Teamleider marketing & communicatie

 

'Never a dull moment op de marketingafdeling van Rovecom. Als we hollen, doen we dat met elkaar en als we stilstaan dan is dat vooral omdat we een ultrakorte werkbespreking houden en dan snel weer doorhollen.

In 2009 ben ik begonnen bij Rovecom als allround marketing- en pr-medewerker. Ik merkte al heel snel dat Rovecom een bijzondere organisatie is, waar bijzondere dingen werden gemaakt. Als marketeer kan het ook heel complex zijn. Je krijgt te maken met verschillende disciplines binnen het vakgebied, maar nog meer met de diversiteit binnen onze dienstverlening en ons productportfolio. Het was iedere dag schakelen en petten wisselen. Ik vond dat destijds al een geweldige uitdaging en dat is het nog steeds.

Inmiddels ben ik als teamleider marketing & communicatie verantwoordelijk voor de branding en positionering van de alle B.V.'s binnen Rovecom Groep. De dynamiek van de diversiteit is gebleven, ik bekijk het alleen nu vanaf het grotere geheel. The bigger picture. Het draait nu vooral om het maken van plannen op het gebied van marketing en communicatie. Waar gaan we ons op richten, welke markt gaan we met welke producten bedienen, wat wordt onze focus voor nu en in de toekomst. Daarbij is er veel contact met de kernteams van de verschillende activiteiten.

Rovecom is een ontzettend leuke organisatie om voor te werken, ik zit er niet voor niets al zo lang. Er wordt heel veel waarde gehecht aan eigen initiatief en die ruimte wordt ook ruimschoots gegeven. De no-nonsensecultuur en de informele sfeer die door het hele bedrijf heerst maakt dat je je er snel thuis voelt en dat ik mij na al die tijd nog steeds thuisvoel.

 

Groet,

Kim de Goede

Rovecom 

 

 

Samenwerkingsverbanden: