Softwareoplossingen voor de agri- & foodsector

Onze oplossingen


Wij zijn de makers van dé rantsoenoptimalisatiesoftware voor voeradviseurs waarmee de voeradviseur eenvoudig een advies op maat kan geven. Daarnaast hebben wij een online portaal ontwikkeld om de bedrijfsprestaties te monitoren.

"Met praktische software leveren wij regionaal en mondiaal een bijdrage aan een duurzame en efficiënte agri- en foodsector."

 

Bij Rovecom Feed helpen wij klanten binnen de agribusiness met het beter bewaken en monitoren van zijn eigen processen en die van klant. Dat doen wij met behulp van onze monitorings- en rantsoenoptimalisatiesoftware, trainingen, opleidingen en support.

 

Op maat


Wilt u meer, anders of aangepast? Uw eigen modellen geïntegreerd in de software? Geen probleem. Naast onze standaard softwareoplossingen ontwikkelen wij ook maatwerksoftware voor de agribusiness.

Voordelen


  • Wij verpakken kennis in standaard adviessoftware die bedrijfsspecifiek is in te zetten.
  • Heldere grafische weergaven maken het makkelijk het advies samen met uw klant op te stellen.
  • Al onze producten zijn gebruiksvriendelijk en efficiënt, doordat benodigde data automatisch worden ingelezen.
  • Rantsoenberekening gebaseerd op wetenschappelijke modellen zorgen voor betrouwbare dierprestaties.
  • U wordt ondersteund door een deskundige servicedeskmedewerker die beschikt over domeinkennis.

Nuchter en betrokken


Wij hebben de overtuiging dat onze Drentse nuchterheid en eerlijkheid ons, maar ook zeker de klant, het verst brengt. Aan deze voeten-in-de-klei-houding hechten wij dan ook veel waarde. Dat geldt voor iedereen die bij Rovecom Feed werkt. Mensen met enerzijds een warm hart voor de belangen van de sector, anderzijds een kritische blik op de toekomst.

Wij gaan recht op ons doel af en bedenken oplossingen die werken waardoor het werk van onze klant leuker en dus makkelijker gemaakt wordt. 

ISO 27001 gecertificeerd


Wij zijn altijd in beweging. Zo wilden wij ook na de ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) in 2018, net dat stapje extra doen. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. Kortom: je vertrouwelijke gegevens blijven bij ons ook echt vertrouwelijk.

 

Samenwerkingsverbanden: