Softwareoplossingen voor de groen-, grond- & infrasector

Onze software


Wij bieden online en offline oplossingen voor een optimale verwerking van planning en administratie tot facturatie en archivering.

 

"Met praktische software leveren wij optimale verwerking van planning en administratie tot facturatie en archivering"

 Bij Rovecom Terra B.V. voor de groen-, grond- en infrasector zijn wij al jaren bezig met het digitaliseren van deze branche. Producten zoals WerkExpert, MiMIS, TIS en eVDM® zijn branchespecifieke applicaties, voor een optimale verwerking van planning en administratie tot facturatie en archivering.

Voordelen


De software die Rovecom Terra voor groen, grond en infra maakt, kent veel voordelen ten opzichte van de Excel-lijsten waarmee veel wordt gewerkt.

  • Vermindering van de kans op fouten.
  • Het gehele bedrijfsproces - van opdracht tot factuur - in één pakket. Dus nooit meer switchen tussen verschillende programma's en werkwijzen.
  • Koppeling mogelijk met uw boekhoudprogramma voor nog meer gemak.
  • Geschikt voor iedere bedrijfssgrootte en eenvoudig uit breiden.
  • De mestregistratie in één systeem en direct digitaal doorgestuurd naar de controlerende instanties.
  • Jarenlang ervaring met de ontwikkeling van branchegerichte software.
  • Ondersteuning door een deskundige servicedeskmedewerker, die beschikt over domeinkennis en weet waar u over praat.

 

Nuchter en betrokken


Wij hebben de overtuiging dat onze Drentse nuchterheid en eerlijkheid ons, maar ook zeker de klant, het verst brengt. Aan deze voeten-in-de-klei-houding hechten wij dan ook veel waarde. Dat geldt voor iedereen die bij Rovecom Terra werkt. Mensen met enerzijds een warm hart voor de belangen van de sector, anderzijds een kritische blik op de toekomst.

Wij gaan recht op ons doel af en bedenken oplossingen die werken waardoor het werk van onze klant leuker en dus makkelijker gemaakt wordt.De relatie die wij opbouwen met iedere klant is gebaseerd op inhoud. Omdat wij geloven in meerwaarde van de software voor de sector, maar nuchter genoeg zijn om te weten dat niet alles een pasklare oplossing kent, ontdek je pas alle mogelijkheden als je voor de lange termijn met ons meeloopt. Met persoonlijk en informeel contact en het delen van kennis, waarbij wij naast de klant zitten in plaats van ertegenover, voorzien wij de sector van software met toegevoegde waarde. 

ISO 27001 gecertificeerd


Wij zijn altijd in beweging. Zo wilden wij ook na de ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) in 2018, net dat stapje extra doen. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. Kortom: je vertrouwelijke gegevens blijven bij ons ook echt vertrouwelijk.

Op maat


Wilt u meer, anders of aangepast? Uw eigen administratie geïntegreerd in de software? Geen probleem. Naast onze standaard softwareoplossingen ontwikkelen wij ook maatwerksoftware voor de agribusiness.

 

Samenwerkingsverbanden: