Collega Janita vertelt

 

  Naam: Janita van der Vinne
Werkzaam bij Rovecom Feed sinds: 1 april 2012
Opleiding: Agrarische Hogeschool
Groep: Werkzaam bij Rovecom Feed B.V.
Functie: Business Unit Manager

 

"Het is alweer bijna elf jaar geleden toen ik begonnen ben bij Rovecom Feed. Vanuit mijn vorige baan had ik al ervaring met software in de agrarische sector. Ik wist dus wat klantsupport en doorontwikkeling van software betekende. Maar wat Rovecom Feed juist zo leuk maakt is dat we alle taken met elkaar doen als team. Aan afwisseling geen gebrek.

In kaart brengen van klantwensen

Ik begon met klantsupport op de helpdesk en het in kaart brengen van klantwensen met als doel de software nog beter aan te laten sluiten bij de doelgroep. Daarnaast hield ik mij bezig met kleinere projecten waarmee de bestaande producten verbeterd worden. Later werd ik coördinator van interne zaken, zoals planning en budgetten.

Klantcontact

Als Business Unit Manager en lid van het kernteam ben ik verantwoordelijk voor de externe relaties en aansturing van operatie. Ik houd mij bezig met de verkoop van onze software in het buitenland en onderhoud ik de contacten met mengvoerbedrijven die interessant zijn voor Rovecom Feed. Voor deze functie reis ik ook naar het buitenland. Daarnaast ondersteun ik ook nog steeds de helpdesk en geef ik trainingen. Zo blijf ik in contact staan met de klanten en blijf ik op de hoogte van alles wat er leeft bij klanten en in de markt.

Leren

Bij Rovecom Feed krijg ik de kans om steeds weer wat nieuws te leren. Dit maakt het erg uitdagend en daar houd ik van. Er is altijd wel iets om me in vast te bijten, zoals nu het leren van de Duitse taal. Mijn eerste Duitse training heb ik zojuist gegeven.

Vertrouwen

Binnen ons team is er plaats voor verschillende individuen, aangezien iedereen zijn eigen talenten heeft, en we proberen taken daarop af te stemmen. Het vertrouwen dat Rovecom Feed biedt, moedigt ons juist aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Na meer dan tien jaar in dienst te zijn, is mijn werk nog steeds verre van routinematig, en dat is de reden waarom ik gedreven blijf. Er zijn nog zoveel ideeën om uit te werken!"

 

Groet,

Janita van der Vinne

Rovecom Feed

 

 

Samenwerkingsverbanden: